Со голема љубов и позитивна енергија се случи акцијата „Со здрава храна за здрава Дана“ минатиот викенд, во Евридеј пица бар.

 

Им благодариме на сите хумани луѓе кои ја беа дел од нашата акција, се забавуваа и донираа за Дани. Собраните средства се уплатени на нејзина сметка за да и‘ помогнат во лекувањето.

Посакуваме следен пат да се собереме и да славиме за нејзината победа над болеста.

 

Благодарност до Еври деј пица бар и персоналот кој ни помогна во настанот

До игротека Тиквичка за аниматорот кој ги забавуваше дечињата

До дуото Prime Light кое ни ја разубаве атмосферата.

 

Здружение „Родители и деца“ и бандата од Веган викенд.{AG thumbWidth="200" thumbHeight="120" thumbAutoSize="none" arrange="name" backgroundColor="ffffff" foregroundColor="808080" highliteColor="fea804" frame_width="500" frame_height="300" newImageTag="0" newImageTag_days="7" paginUse="1" paginImagesPerGallery="10" albumUse="1" showSignature="0" plainTextCaptions="1" template="classic" popupEngine="slimbox"}2014/02/akcijadani{/AG}

Најново на форумот

  • No posts to display.