Информации за закуп на рекламен простор


Зошто реклама на интернет:

 • Еден месец закуп на рекламен простор на овој портал е исто како еднодневен оглас во весници или секунда во телевизиска реклама.
 • Секоја измена на кампањата, слоганот, информации на интернет се врши само за миг, додека во другите медиуми за тоа се потребни дополнителни пари и време.
 • Интернетот не познава физички и политички граници на некоја територија. Со него сте секаде присутни, во сечиј дом, во секое време, кај секој кој во моментот е заинтересиран за содржините кои ги нуди порталот на кој се рекламирате.
 • Преку реклама на интернет имате можност да ги испитате желбите и потребите на потенцијалните купувачи без да вложувате дополнително.
 • Интернетот ви овозможува да сте присутни на некој пазар иако сте со илјадници километри оддалечени.


Зошто реклама на портал Родители и деца:

 • Родители и деца е првиот македонски и најпопуларен портал посветен на родителите, децата, домот, семејството.
 • Порталот опстојува успешно пет години, со активен форум со над 3000 членови.
 • На нашите страници нема недозволен софтвер, МП3 музика, ниту порнографија, што јасно кажува за квалитетот на порталот и членовите.
 • Ние Ви нудиме можност за објава по Ваша желба, на комерцијални и други текстови за реклама на Вашите производи и сето тоа без дополнителна наплата.
 • Можете да извршиме промена на банерот по Ваше барање, во било кое време, само доволно е да нé контактирате.


Што е потребно:

 • Изработката на банерот е Ваша. Доколку сакате нашите експерти да го изработат банерот, се наплаќа дополнително.
 • Контактирајте нé преку мејл со клик на копчето за контакт
  на мејлот Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. , Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  или телефонски на 072/236-356 и 070/347-947.

НОВО!!!

Бизнис адресар

Со поставувањето на Вашата фирма во нашиот адресар, им давате можност на вашите корисници полесно да дојдат до саканите информации за работата на Вашата фирма или компанија. Воедно стекнувате имиџ на модерна фирма, која ги следи трендовите.

Ако сакате да се најде вашата фирма во нашиот адресар и за подетални информации контактирајте не‘

Или на мејлот Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Најново на форумот

 • No posts to display.