Овде нема правила. Овде можете да офтопикувате, да бидете послободни во изразувањето. Модераторите ќе реагираат само во случај на директни навреди, вулгарности и жестоки расправии.
72 Теми 17.6k Одговори desi4ka's Avatar
Последен одговор: Зимско кафанче
by desi4ka
03 Јан 2022 00:03
Какви бевте кога бевте деца? Кои игри ги игравте? Како се снаоѓавте во училиште? А првата симпатија?
25 Теми 517 Одговори Марфи's Avatar
Последен одговор: Мои слики од детство ...
by Марфи
16 Сеп 2014 23:44
Хороскоп, тарот, нумерологија, симболизам, мистериозни појави
20 Теми 419 Одговори bubale23's Avatar
Последен одговор: Дали сте имале некое ...
by bubale23
23 Авг 2014 21:01
Желби, честитки, објави
49 Теми 830 Одговори Независна's Avatar
Последен одговор: Честитки Елка
by Независна
05 Мар 2016 22:06
Место за вашите мали огласи
27 Теми 41 Одговори Mami-Anje's Avatar
Последен одговор: Продавам кола на аку ...
by Mami-Anje
15 Мај 2015 14:16
64 Теми 22.5k Одговори Big Sister's Avatar
Последен одговор: Смешни СЛИКИ
by Big Sister
21 Ное 2019 20:53

Најново на форумот

  • No posts to display.